Lørdag den 3. maj holdt Serup Minitransport, også kendt som Jens Ove Hansen, 25 års Jubilæum. Jens Ove har hjulpet mig med utrolig meget igennem tiden, og jeg er meget taknemmelig for hans råd og vejledning, og derfor skal han selvfølgelig også have en ordentlig hilsen fra den største vognmand i Resenbro 🙂

Hvis der er noget man altid får, så er det jo vin og blomster, så jeg tænkte at jeg ville give ham en kurv, han med garanti IKKE får fra andre… ovenover kan du se selve kurven, og her kan du læse den tekst der står på kortet:

JJ Transport ønsker et varmt og kollegialt vognmandstillykke på den store dag!

Hele ledelsen hos JJ Transport takker mange gange for hjælp, vejledning og frisk dieselsnak i tiden der gik, og håber på at fremtiden byder på meget mere af slagsen!

Vedlagt finder du her en kurv der indeholder de brancheforpligtede ting som er selvskrevet for enhver vognmand på korte til mellemlange ture.

Den øverste ledelse hos JJ Transport har personligt testet samtlige af kurvens mærker og produkter, i en ret så ekstrem grad, og kan give hele kurvens indhold højeste anerkendelse, nemlig bemærkningen: Særdeles Godkendt!

Der har både i og udenfor vores branche, været tale om at noget af det slik, chips, chokolade, sodavand osv. som vi jo er branchemæssigt forpligtet til at indtage, muligvis kunne være fedende, men der kan undertegnede personligt afvise alle disse rygter ud fra følgende:

  1. Det kan overhovedet ikke ses på mig!
  2. Jeg vejer stadig det samme, jf. brovægten på Tandskov Losseplads
  3. Det skal de overhovedet ikke blande sig i!

En sand vognmands kampvægt skal altid måles sammen med lastbilen, og da ladets indhold typisk er forskelligt, er der altid en margin på plus/minus 200 kilo før der kan være tale om en decideret vægtforøgelse.

GOD APPETIT!

gavetilserupmini-e

Hej, Vi skal have noget handel igang... Lad os chatte sammen - Klik her!
Hvad kan jeg gøre for dig?
Vil du købe eller vil du sælge? Og hvad skal vi handle om?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.