CONTAINERE I SILKEBORG

JJ Transport tilbyder containerservice i Silkeborg og omegn. Vi har over 120 containere, og har derfor også helt sikkert en til dig!

VI TILBYDER FØLGENDE AFTALER

JJ Transport er leveringsdygtige i alle typer containeraftaler. Se videoen, så du vælger den rigtige:

PRIVATE:

Som privat kan du leje en container til lige præcis det affald du skal af med.

Vi tager en snak på telefonen (20 23 89 90) og finder ud af, hvilken type container der passer perfekt til dit projekt. Vi kommer så ud og leverer den lige præcis hvor du vil have den. Når den så er fyldt, kommer vi og henter den igen.

Det koster kun fra 600 kroner + moms. Skal du bruge containeren i mere end én enkelt hverdag eller weekend, skal du kun betale 25 kroner ekstra pr. dag.

Det eneste du skal betale udover grundprisen er afgiften til genbrugspladsen. Det koster alt imellem 180 og 1687 kroner pr. ton, og du kan se de aktuelle priser her: Tandskov priser 2023

Kontakt os allerede i dag på…
E-mail: kontakt@jjtransport.dk
Telefon: 20 23 89 90
Eller klik på knappen i bunden

FIRMAER:

Skal dit firma bruge en affaldscontainer på længere basis? Så lej en af os for kun 275 kroner + moms om måneden. Skal den tømmes? Så ringer du bare (20 23 89 90), da vi nemlig bare kommer og tømmer den så mange gange, som du har brug for, du betaler blot pr. tømning samt afgiften til lossepladsen.

Det koster mellem 180 og 1687 kroner pr. ton, alt afhængigt af hvilken slags affald der er tale om. Priserne kan ses her: Tandskov priser 2023

Kontakt os allerede i dag på…
E-mail: kontakt@jjtransport.dk
Telefon: 20 23 89 90
Eller klik på knappen herunder:

UDVALG AF CONTAINERE:

LILLE CONTAINER

Perfekt til de tunge sager. Egner sig rigtig godt til sand, jord, murbrokker, beton og andet meget tungt affald, hvis du for eksempel er i gang med havearbejde eller nedrivning af mur/gulv.

Kan indeholde 5 m³ eller op til 8 tons 

MELLEM CONTAINER

Egner sig super godt til de mere lette sager, som affald fra nedrivning af et loft eller vægge, hvor affaldet fylder meget, men vejer relativt lidt. Den må helst ikke fyldes med tunge materialer.

Kan indeholde 8-9 m³

STOR CONTAINER

Kan bruges til alt det lette som fylder meget. Eksempelvis haveaffald/grenaffald, rydde et hus, diverse byggeaffald samt alt indbo.

Kan indeholde 12-15 m³

LUKKET CONTAINER

Containeren til byggepladsen, hvor der er en masse emballage i overskud (plast, pap osv.), træ og afskær fra byggematerialer og generelle overskudsmaterialer.

Kan indeholde 12 m³