OM JJ TRANSPORT

Læs om Jan Jacobsen, de andre og hvordan det hele startede

INGEN OPGAVE ER FOR LILLE

…Og ingen udfordring er for stor.

Det er vores filosofi her hos JJ Transport. Hvor store firmaer kun vil have de helt store og dyre opgaver, og de små firmaer ikke vil have en opgave, der er for stor, så er vi klar på det hele – stort som småt. Derfor kan du altid ringe til os på telefon: 20 23 89 90

JJ står nemlig altid klar ved telefonen!

Anmeld JJ Transport

Læs om JJ Transports medarbejdere

Jan Jacobsen

JJ ham sjell personligt!

Jan er indehaver af JJ Transport og altid klar til en snak om din opgave. Læs hans historie under medarbejderne.

Mød Jan på Facebook
Forbind med Jan på LinkedIn

JJ Transport

Dan the Man

Pilot på den 5 stjernede bil

Dan er den yngste mand i firmaet (og nogle vil mene den flotteste), han transporter og udøver service med et smil og en charme der gør enhver persons dag bedre.

Erling Jacobsen

Chauffør

Erling er fast medhjælper når det går stærkt. Han er egentlig pensioneret for mange år siden, men da han er Jans far og selv tidligere vognmand, så kan han ikke helt slippe rattet (og her i firmaet slider vi de ældste op først).

JANS HISTORIE:

Det var faktisk lidt af en tilfældighed at jeg blev vognmand. Jeg var nemlig egentlig i Dagli’Brugsen i Virklund, hvor jeg også er udlært.

Efter min læretid var overstået arbejdede jeg i SuperBrugsen i 2 år, inden jeg sprang ud som selvstændig.

Jeg er er den største (både i alder, højde og drøjde) af 3 brødre. Min far var vognmand, så jeg har egentlig fået arbejdet og erfaringen ind fra barnsben, men der var en ting som min far altid sagde til sine 3 drenge:

Hvad I end gør, så bliv aldrig vognmand!

Men når man arbejder fuldtids i en dagligvarebutik som Brugsen, så har man altid en ugentlig fridag for at det skal passe med 37 timer.

Det var for mit vedkommende om tirsdagen og handelsmand har man vel altid været lidt, så jeg elskede at lave småhandler hver tirsdag.

Mit hofnummer var at fjerne fliser for private mennesker og entreprenører. Jeg fik fliserne gratis mod at fjerne dem, så det var fint for begge parter.

Hver tirsdag fjernede jeg fliser og transporterede dem hjem hvor de blev renset, stablet på paller og spændt fast med gummibånd lavet af bildæk som jeg skar op (hvad der er sparet, er jo tjent!)

Det blev hurtigt til et større projekt, for det var rygtes blandt entreprenørerne at der var en ung knægt der kunne fjerne op til 25 tons fliser på en dag, bare for at få fliserne…

Så der kom mange “ordrer” i bogen og jeg begyndte at stå op klokken 4 hver tirsdag for at kunne nå opgaverne. Min gamle golf kunne slet ikke have så mange fliser, så jeg fik indkøbt en dieselhakker af en VW transporter, der hurtigt fik kælenavnet “Fliseambulancen” i entreprenørbranchen.

Diesel var billigt dengang, for det blev lånt fra min fars dieselanlæg (Min far bruger heldigvis ikke Internettet så han kommer aldrig til at vide det!).

Klik på billederne for at læse artikler om JJ Transport

JJ VOKSER

Det gik bedre og bedre. Fliserne solgte jeg igennem Gul & Gratis og Den Blå Avis. Der var altid nogen der skulle bruge brugte fliser og jeg kunne nu hurtigt se at det ikke kunne gå at blive i Brugsen, for jeg tjente lige så mange penge om tirsdag som jeg fik for resten af ugen i Brugsen.

Det var nu også ved at blive en nødvendighed for Den Blå Avis mente at mine “Gratis annoncer” mere lignede erhvervsannoncer!

Det kunne jo ikke rigtig passe at en privat mand kunne blive ved med at have nogle brugte sten tilovers uge efter uge.

Så til sidst måtte jeg tage det store spring, og den 1. februar 1997 startede jeg som selvstændig vognmand på fuld tid.

I mit private liv bor jeg sammen med Laila som jeg mødte i folkeskolen, og vi har hængt sammen lige siden.

Jeg er far til Anna og Jonas og sidstnævnte satser jeg på bliver tronarving til firmaet (han ved det ikke endnu, pædagogerne synes, det er lidt for tidligt at snakke med ham om, så længe han går i børnehave!).

Jeg havde fortalt Laila at hun helt måtte bestemme navnet på drengen, bare det startede med J, for så passer brevpapir og logo jo med det samme 🙂

Jeg elsker at handle, grine og snakke med folk. Nu har så hørt lidt om mig, så nu vil jeg jo høre lidt om dig og hvad vi måske kan hjælpe hinanden med. Ring til mig på 20 23 89 90, så får vi noget handel i gang!

Hej, Vi skal have noget handel igang... Lad os chatte sammen - Klik her!
Hvad kan jeg gøre for dig?
Vil du købe eller vil du sælge? Og hvad skal vi handle om?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.